Skip to main content

President Cyril Ramaphosa het opposisiepartyleiers genooi om ‘n strategie te bespreek vir die pad vorentoe na die huidige geweld wat in Suid-Afrika plaasvind.
Julius Malema, leier van die Economic Freedom Fighters (EFF), het die uitnodiging van die hand gewys om met Ramaphosa te vergader en ‘n pad vorentoe te bespreek terwyl onluste steeds verwoesting saai in KwaZulu-Natal (KZN) en Gauteng en sê dat hy “nie aan die nonsens sal deelneem nie”. Malema het dit afgemaak as ‘n onproduktiewe poging om “wit mense te beïndruk”.
TimesLIVE het Woensdag gesê dat Malema voel dat Ramaphosa slegs belangstel om die eise van die Demokratiese Alliansie (DA) te bevredig, en dat enige potensiële gesprekke tussen die EFF en die African National Congress-leier uiteindelik niks sal bereik nie.
“Ek neem nie deel aan nonsens nie. Ek het vir hulle gesê om my nie weer na hul twak uit te nooi nie. Ek neem nie deel aan onproduktiewe vergaderings wat bedoel is om wit mense te beïndruk nie,” het hy gesê.

Leave a Reply

error: Content is protected !!