Skip to main content

Die Amerikaanse verbruikerselektronika-reus Apple het Woensdag die posisie as die wêreld se waardevolste maatskappy behou, met ‘n markkapitalisasie van meer as $3,5 triljoen, volgens Nasdaq-data.

Teen 18:30 GMT het die iPhone-vervaardiger se aandeel met 1,4% gestyg teen byna $232 per aandeel, wat sy markkapitalisasie op $3,543 triljoen te staan ​​bring, die hoogste wat enige beursgenoteerde maatskappy nog bereik het. Die vorige rekord het aan die mededingende tegnologiereus Microsoft behoort, wie se hoogste sluitingsmarkkapitalisasie op 5 Julie $3,475 triljoen was.

Dit is nie die eerste rekord-brekende waardasie vir Apple nie. In Augustus 2018 het dit die eerste maatskappy geword wat ‘n markkapitalisasie van $1 triljoen bereik het; twee jaar later was dit die eerste wat $2 triljoen bereik het en toe verlede Junie het dit $3 triljoen bereik.

 

Leave a Reply

error: Content is protected !!