Skip to main content

Met Gautengse skole wat op Dinsdag, 09 Julie heropen, en die Durban July wat hierdie naweek in eThekwini aangebied is, sal die N3-tolroete na verwagting Sondag en Maandag besiger wees as gewoonlik in ‘n noordwaartse rigting (d.i. na Gauteng).

Die Suid-Afrikaanse Weerdiens (SAWD) het gewaarsku teen ‘n intense kouefront wat sedert gister die meeste gebiede langs die N3-tolroete raak.

Bitter koue temperature en sterk wind sal na verwagting oor die komende dae voortduur.

Hoë windsnelhede verhoog die risiko van wegholbrande, skade aan eiendom, en verkeersontwrigtings.

Voertuie wat sleepwaens of karavane sleep, en vragmotors wat ligte vragte dra, word aangeraai om ekstra versigtig te wees, veral wanneer hulle deur Van Reenenpas tussen Ladysmith en Harrismith beweeg.

Die N3TC Roetedienste en hul vennote in die Padvoorvalbestuurstelsel (RIMS) is ten volle ontplooi langs die N3-tolroete en sal noodsaaklike insidente- en verkeersbestuurdienste verskaf, bystand tydens noodgevalle en padgebruikers in nood ondersteun.

“Moet asseblief nie huiwer om die 24-uur N3-hulplyn by 0800 63 43 57 te skakel of @N3Route op X te volg vir intydse, geverifieerde verkeersinligting, om probleme aan te meld of om noodbystand te kry nie.

Leave a Reply

error: Content is protected !!