Skip to main content

Die polisie in Waterval se Vhembe-distrik doen ‘n beroep op gemeenskapslede om te help met die verskaffing van inligting wat kan lei tot die arrestasie van die verdagtes wat betrokke is by ‘n gewapende roof by Ackermans in Elim Plaza gister omstreeks 10:15.

Die verdagtes het die winkel binnegegaan het en voorgegee dat hulle klante is. Hulle het toe die werknemers met vuurwapens gedreig en gyselaar gehou terwyl hulle die winkel geplunder het.

Die verdagtes het die winkel van ‘n onbekende aantal selfone beroof en in ‘n wit Toyota Etios met ‘n onbekende registrasienommer van die toneel gevlug.

Die polisie het ‘n saak van besigheidsroof geopen en die ondersoekspan werk onverpoos om die betrokke verdagtes op te spoor.

Enigiemand met inligting wat kan lei tot die arrestasie van die verdagtes kan ao. Muthavhini Jonathan Mberegeni by 082 319 9629 of Stop Misdaadnommer 08600 10111, die naaste polisiestasie of MySAPSApp kontak. Mense met inligting kan kies om anoniem te bly en enige inligting wat ontvang word, sal met vertroulikheid hanteer word.

Leave a Reply

error: Content is protected !!