Skip to main content

Die “Oproep/Versoek vir Voorstelle en Sakeplanne vir die Niewinsorganisasie-sektor (NWO) vir die 2024/2025-boekjaar wat op bladsy 7 van die The Sowetan-koerant op 1 November 2023 geadverteer is, het Commissionerstraat 69, Thusanong-gebou in Johannesburg as die enigste adres waar sakeplanne ingedien mag word, aangedui. (“Alle Aansoeke moet fisies by die adres hieronder ingedien word en nie by streekkantore nie.”)

Vandeesweek (vanaf 13 November) het sommige NWO’s WhatsApp-boodskappe van amptenare ontvang wat sê dat sakeplanne eerder by die Departement van Landbou en Landelike Ontwikkeling by Eloffstraat 56 in Johannesburg afgelewer moet word.

‘n E-pos wat vroeër vanaand deur sommige organisasies in Sedibeng ontvang is, het die adres as Eloffstraat 56 bevestig.

Met slegs ‘n paar dae oor voor die sluitingsdatum (20 November 2023) vir voorleggings, vra sekere raadslede dat die Departement van Maatskaplike Ontwikkeling (DMO) finaal bevestig by watter adres NRO’s organisasies hul sakeplanne moet aflewer.

“Wat van NWO’s wat nie van hierdie adresverandering in kennis gestel word nie en [hul aansoeke] na die geadverteerde adres gestuur het?” wil ‘n woedende Refil’hoe Nt’sekhe weet.

Leave a Reply

error: Content is protected !!