Skip to main content

‘n 22-jarige vrou het erken dat sy haar familie bedwelm het voordat sy hul moord georkestreer het toe sy 15 jaar oud was.

In ‘n bekentenisverklaring van twee en ‘n halwe bladsy het Onthatile Sebati gesê dat sy die moord op haar gesin bestel het weens hul beledigende behandeling teenoor haar.

Onthatile word daarvan aangekla dat sy twee neefs, Tumelo en Kagiso Mokone, betaal het om die moorde, wat in Desember 2016 plaasgevind het, uit te voer. Haar ouers, haar 19-jarige swanger suster, en haar sesjarige broer is doodgeskiet. Onthatile en die twee mans staan tereg op verskeie aanklagte, insluitend moord en roof.

Die saak is al etlike jare aan die gang, en Onthatile se bekentenis is ná ‘n verhoor-binne-verhoor as getuienis toegelaat. Die verhoor duur voort, en die familie van die slagoffers soek afsluiting en genesing.

Leave a Reply

error: Content is protected !!