Skip to main content

Sewe beweerde whoonga-verslaafdes is wreed vermoor in ‘n teregstelling-styl skietery onder ‘n brug naby Malandelaweg in KwaMashu.

Getuies het geweerskote en gille gehoor toe die slagoffers in ‘n ry gesit en geskiet is. ‘n Oorlewende, ene Mthoko, het die grusame voorval beskryf en vrees uitgespreek oor die terugkeer na die gebied.

Familielede van die slagoffers was geskok en verpletter deur die skietery. Die polisie vermoed vigilantisme as die motief agter die moorde. Gemeenskapslede het die polisie gekritiseer omdat hulle nie op die geluide van geweervuur gereageer het nie.

Die families is ontbied om die lyke by die Phoenix-lykshuis te identifiseer. Die polisie het gebruikte patrone op die misdaadtoneel gevind en glo die slagoffers was by kriminele aktiwiteite betrokke.

Leave a Reply

error: Content is protected !!