Skip to main content

Die vinnige reaksie deur lede verbonde aan die Provinsiale Ekonomiese Infrastruktuur-taakspan en die Provinsiale Afpersing-taakspan het gelei tot die arrestasie van ‘n 46-jarige verdagte vandeesweek vir die onwettige besit van vervalste buitelandse valuta (VSA-dollars) asook die oortreding van die Immigrasiewet.

Die lede het ‘n verdagte voertuig in Riebeeckstraat, Vasco, Goodwood gestop en deurgesoek. ‘n Grys kluis wat in ‘n swart sak versteek was, asook ‘n blou sak met buitelandse valuta ter waarde van R19 miljoen binne-in, is ontdek.

Verdere ondersoek na die ontdekking het aan die lig gebring dat die geldeenheid vervals is. Die verdagte het ook versuim om enige dokumentasie voor te lê om te bewys dat hy wettiglik in die land is. Hy is in hegtenis geneem en by Goodwood SAPD aangehou.

Sodra hy aangekla is, sal die verdagte in die Goodwood-landdroshof verskyn.

Leave a Reply

error: Content is protected !!