Skip to main content

Die Wes-Kaap is deur ‘n hewige storm getref, wat wydverspreide oorstromings, skade aan infrastruktuur en kragonderbrekings tot gevolg gehad het.

Die storm het stormsterk winde en swaar reënval meegebring, wat veroorsaak het dat huise oorstroom en paaie onbegaanbaar was. Gebiede soos Kaapstad, Shuku-Shukma, Sir Lowry’s Pass Village en verskeie ander plekke het oorstromings en skade ondervind.

Nooddienste het gewerk om vasgekeerde individue te red en die omvang van die skade te bepaal. Verskeie paaie is gesluit, en voorsorgmaatreëls word getref om stroomaf-oorstromings te versag. Die storm het aansienlike ontwrigting veroorsaak en word noukeurig deur owerhede gemonitor.

Die onderstaande paaie is steeds vir verkeer gesluit.

Leave a Reply

error: Content is protected !!