Skip to main content

Die polisie in Pinetown, tesame met beamptes van die eThekwini Distrik Trio Taakspan, het drie verdagtes gearresteer nadat hulle op heterdaad betrap is dat hulle onwettige spiritusdrank vervaardig het by ‘n geheime distilleerdery in Westmead.

In ‘n operasie waarby beamptes van Crime Intelligence, KwaZulu-Natal Liquor Board, ‘n koeriermaatskappy en brouerydeskundige van die geaffekteerde alkoholhandelsmerk betrokke was, is inligting ingesamel oor ‘n maatskappy wat vervalste drank vervaardig en ‘n operasionele plan is in werking gestel.

Die hekke na die gebou was altyd gesluit, maar die verdagtes het met hul skelmstreke agter geslote deure voortgegaan. Nadat die gebou binnegedring is, het die polisie drie mans gearresteer wat besig was om selfgemaakte drank in bottels te bottel wat die naam van ‘n bekende vodka-handelsmerk gedra het.

Handelsmerkbokse, tonne drank, ‘n matriksdrukker en botteldoppies, alles ter waarde van ongeveer R400 000-00 is gevind. Die polisie het daarop beslag gelê. Die drie verdagtes, tussen die ouderdomme van 29 en 42 jaar oud, sal binnekort in die hof verskyn.

Leave a Reply

error: Content is protected !!