Skip to main content

Twee vermoedelik “nie-menslike” gemummifiseerde “uitheemse lyke” is gister aan wetgewers in Mexikostad vertoon deur ‘n selfverklaarde UFO-deskundige, wat gesê het ontleding van die monsters het getoon dat hulle nie deel is van die mensdom se “aardse evolusie nie.”

Die twee klein mensagtige liggame, wat drievingerhande het en stereoskopiese visie het, is in alge-myne in Peru ontdek, het die joernalis en ufoloog Jaime Maussan as deel van die aanbieding gesê. Hy het onder eed bygevoeg dat hy glo dat die lyke, wat koolstofgedateer is as ongeveer 1 000 jaar oud, nie van aardse oorsprong is nie.

“Hierdie voorbeelde is nie deel van ons aardse evolusie nie,” het Maussan tydens die openbare verhoor gesê. “Dit is nie wesens wat gevind is ná ‘n UFO-wrak nie. Hulle is in [alge]myne gevind en is later gefossileer.”

Hy het bygevoeg: “Of hulle ruimtewesens is of nie … ons weet nie … maar hulle was intelligent en hulle het by ons gewoon. Hulle moet die geskiedenis herskryf.”

Maussan se jongste bevindings is onbewese, en sy vorige UFO-aansprake is ontken.

Die joernalis het by die aanbieding gesê dat wetenskaplikes van die Outonome Nasionale Universiteit van Mexiko suksesvol was in hul pogings om DNS-bewyse van die wesens te verkry deur gebruik te maak van radiokoolstofdateringsmetodes. Die ontleding het bepaal dat sowat 30% van die DNS van “onbekende” oorsprong was, het hy beweer.

X-straalskanderings van die twee wesens is ook aan amptenare voorgelê, wat wys dat een van die liggame blykbaar ‘eiers’ binne het, wat vermoedelik embrio’s bevat. Beide liggame bevat ook uiters skaars metale, insluitend osmium – een van die skaarsste elemente in die aardkors.

Daar is ook tydens die aanbieding bygevoeg dat die liggame intrekbare nekke en lang skedels het, asook ligte maar sterk bene en geen tande nie. Hulle is, is aan amptenare gesê, eienskappe “meer tipies van voëls.”

Maussan het ook beeldmateriaal gewys na bewering van “UFO’s en ongeïdentifiseerde afwykende verskynsels (UAP)” voordat hy die twee wesens onthul het. Soortgelyke beeldmateriaal is vroeër vanjaar aan die Amerikaanse kongres in Washington DC gewys deur die voormalige Amerikaanse vlootvlieënier Ryan Graves, wat aan wetgewers gesê het dat die bestaan van UFO’s en UAP’s ‘n “ope geheim” in die weermag is.

Graves was in Mexikostad vir die aanbieding gelei deur Maussan – wat voorheen verbind is met weerlegde bewerings van vermoedelik uitheemse artefakte. In 2017 is bevind dat vyf vermoedelik gemummifiseerde liggame wat deur hom na bewering potensieel uitheems is, in werklikheid die oorblyfsels van mensekinders was.

Leave a Reply

error: Content is protected !!