Skip to main content

Die wolwe en Huskies by HuskyRomi maak op JOU staat om ‘n werklike verskil in hul lewens te maak. Hierdie hawe vir dié honderasse is op ‘n missie om ‘n beter toekoms vir hulle diere te skep, en hulle het ‘n desperate behoefte aan fondse om dit ‘n werklikheid te maak.

Die publiek word gevra om te help om die kampe uit te brei om hul diere meer ruimte te gee om rond te loop, te speel en te floreer. Hul bestaande skuilings word ook verbeter en nuwes word gebou wat aan hulle veiligheid, gemak en ‘n gevoel van tuiste sal bied.

“Ons kan bekostig om hulle lief te hê, maar kan nie bekostig om hulle te onderhou nie. Nie sonder jou nie,” pleit HuskyRomi.

“Vandag is presies een maand voor die HuskyRomi ‘Run and Walk for Wolves’ plaasvind! Ons is so opgewonde om julle almal op 30 September 2023 by die Big Red Shed in Centurion te verwelkom om deel te neem aan al die feestelikhede en vieringe ter ondersteuning van hierdie ongelooflike organisasie.

“Moenie vergeet om jou kaartjies te bespreek nie. Volg eenvoudig die skakel (https://www.trailadventure.co.za/event/1160) of Whatsapp ons geleentheidskoördineerder, Erin Bayliss, by 079 692 5784 vir meer besonderhede en/of bystand .

“Ons moedig diegene wat nie die geleentheid persoonlik kan bywoon nie, om asseblief ‘n skenking direk aan HuskyRomi te maak deur die bankbesonderhede hieronder te gebruik. Maak asseblief seker dat jy jou skenking met “DONATION_WALK_SURNAME” merk.

FIRNZAJJ (Swift-kode)

Eerste Nasionale Bank

‘n Div van First Rand Bank Bpk

HuskyRomi Rescue and Wolf Sanctuary

Reg.nommer 067-956-NPO

Tjek Rek nr. 62296463989

Takkode. 230833

“Elke klein bedraggie sal help in ons missie om HuskyRomi een van Suid-Afrika se mees gerespekteerde dierewelsyn-nie-winsorganisasies te maak 🐾”

Besoek gerus hierdie dierewelsyn by die onderstaande adres vir ‘n asemrowende ondervinding. Of gaan loer wat hulle doen op https://www.facebook.com/huskyromi

Farm 365, Thaba Bosigo, Nketoana, South Africa

071 679 5141

larry@huskyromi.co.za

Leave a Reply

error: Content is protected !!