Skip to main content

Die Japannese motorreus Toyota het aangekondig dat hy Woensdag sy bedrywighede by huishoudelike monteeraanlegte sal hervat ná ‘n 24-uur-onderbreking wat veroorsaak is deur ‘n stelselfout. Die maatskappy gaan voort om die oorsaak van die ontwrigting te ondersoek, wat gister begin het en Toyota verhinder het om bestellings vir komponente te verwerk.

Produksie sal na verwagting terugkeer na normaal by elk van sy 14 aanlegte in Japan vanaf die begin van die tweede skof Woensdag, het die maatskappy gesê. Die aanlegte is saam verantwoordelik vir ongeveer ‘n derde van die motorvervaardiger se wêreldwye produksie. Toyota het verlede jaar byna 10,5 miljoen motors wêreldwyd gelewer.

Toyota se bedrywighede is in 2022 vir ‘n dag opgeskort toe ‘n verskaffer met ‘n kuberaanval lamgelê is, wat probleme met die bestel van onderdele veroorsaak het. Die motorreus het toe bedrywighede hervat deur ‘n rugsteunnetwerk te gebruik.

Leave a Reply

error: Content is protected !!