Skip to main content

Geslagte Suid-Afrikaners wat met die melk-byvoeging Nesquick grootgeword het, is geskok oor die aankondiging van Nestlé Suid-Afrika dat die poeier nie meer op Suid-Afrikaanse winkelrakke beskikbaar sal wees nie.

Die maatskappy het lae verbruikersvraag en veranderende voorkeure as die redes vir die staking aangevoer. Baie Suid-Afrikaners het hul teleurstelling en nostalgie oor die gegeurde melkdrankie op sosiale media-platforms uitgespreek.

Nesquik was een van die gewilde drankies in Suid-Afrika vir geslagte kinders en volwassenes.

Nesquik is in 1948 bekendgestel as ‘n sjokolade-poeiergeurmengsel vir melk, en sedertdien het dit uitgebrei om ander produkte soos stroop, graan, gereed-om-te-drink-drankies en lekkergoedstafies in te sluit.

Leave a Reply

error: Content is protected !!