Skip to main content

Die voormalige UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov het glo geweier om die Amerikaanse miljardêr Elon Musk op te lei vir sy geveg met Meta se uitvoerende hoof, Mark Zuckerberg, volgens die TASS-nuusagentskap.

‘n Persoon wat vertroud is met die situasie het aan die agentskap gesê dat die onoorwonne Russiese vegter ‘n versoek deur Musk, wat wou hê dat hy hom vir die geveg voorberei het, van die hand gewys het. Dit is nie bekend hoekom Nurmagomedov die aanbod van die hand gewys het nie, maar die bron het beweer die geleentheid is deur Andrey Gromkovsky, uitvoerende hoof van UFC Eurasia, gereël.

Die New York Times het vroeër berig Musk en Zuckerberg was in gesprek met die UFC oor die geveg. UFC-president Dana White het selfs voorgestel dat die voorgestelde hokgeveg tussen die twee miljardêrs die winsgewendste geveg in die geskiedenis kan word.

Alhoewel dit nog amptelik bevestig moet word dat Nurmagomedov geweier het om Musk op te lei, het ‘n aantal MMA-promotors na vore gekom ter ondersteuning van sy gerapporteerde besluit.

In ‘n verklaring aan TASS het die Russiese sportbestuurder Vladimir Khryunov gesê dat “Khabib ‘n man van sy eie oortuigings is” en baie ernstig is oor die sport waaraan hy sy lewe gewy het. “Ek beskou sy besluit as die regte een en dit veroorsaak groot respek vir Khabib,” het hy bygevoeg.

Die President van die promosiemaatskappy Fight Nights Global, Kamil Gadzhiev, het ook aan die agentskap gesê dat Nurmagomedov se besluit te wagte was, aangesien hy sy uittrede uit MMA aangekondig het en tans nie eers iemand na aan hom afrig nie.

“Vir Khabib moet dit iets reusagtig wees om terug te keer na MMA. En Elon Musk se geveg behoort beslis nie tot hierdie kategorie nie,” het Gadzhiev bygevoeg.

Elon Musk en Mark Zuckerberg, die rykste en 10de rykste mense ter wêreld, hap mekaar nou al vir ‘n paar weke op sosiale media, ná die aankondiging en daaropvolgende bekendstelling van Zuckerberg se Threads – ‘n mededinger van Musk se Twitter (nou X genoem).

In Junie het Musk Zuckerberg uitgedaag tot ‘n “hokwedstryd”, wat die reaksie ontlok het: “Stuur vir my ligging.” Musk het toe getwiet: “Vegas Octagon” – die beroemde arena wat UFC-gevegte aanbied.

Alhoewel baie opgewonde was oor die vooruitsig om te sien hoe die twee miljardêrs dit in die ring uitbaklei, blyk dit onwaarskynlikheid dat die geveg werklik sal plaasvind. Verlede week het Zuckerberg gesê hy is “nie seker” dat die geveg sal “gebeur nie.”

Leave a Reply

error: Content is protected !!