Skip to main content

Die Vrystaatse Georganiseerde Misdaadeenheid vra inligting van die publiek nadat ‘n man by die Lethabo Kragstasie-parkeerterrein in Viljoensdrif doodgeskiet is. Die polisie het Sondag ‘n klag van ‘n skietvoorval by Lethabo Kragstasie ontvang. Met hul aankoms op die toneel het die polisie ‘n man, geïdentifiseer as mnr Siyabulela Nkwelo (48), gevind. Nkwelo het met sy gesig na onder op die grond gelê en die nooddienste het hom op die toneel dood verklaar. Hy was ‘n sweiser vir ‘n sub-kontrakteur by die kragstasie.

Daar word beweer dat die oorledene pas van diens gekom het en na sy voertuig gestap het. Medewerkers het verskeie geweerskote gehoor, en onmiddellik na die skietery het hulle opgemerk dat ‘n swart man in ‘n wit polo met Mpumalanga-registrasienommerplate geklim en saam met vier onbekende manlike insittendes van die toneel af weggery het.

Enigiemand met inligting oor die skietery moet speursersant Tauru Majoe by 071 094 0570 kontak.

Leave a Reply

error: Content is protected !!