Skip to main content

Elon Musk se elektriese voertuigvervaardiger, Tesla, herroep sowat 321 000 motors in die VSA weens moontlike agterlig-probleme, berig media, met verwysing na ‘n verslag wat Saterdag deur die National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) bekend gemaak is.

Luidens die dokument was daar tot dusver geen berigte van ongelukke of beserings weens die probleem nie, maar Tesla het verskeie klante-klagtes ontvang wat beweer dat voertuig se agterligte nie werk nie.

Tesla het ook vroeër hierdie week ongeveer 30 000 Model X-motors herroep oor ‘n moontlike probleem met die voorste passasierskant-lugsak, wat dalk nie genoeg beskerming verskaf tydens ongelukke nie. Dit het Tesla-aandele Vrydag met byna 3% laat tuimel tot hul laagste vlak in byna twee jaar. Voor dit het dit ook sowat 40 000 Model S- en Model X-motors herroep weens ‘n verlies aan kragstuur.

In die geheel het Tesla tot dusver 19 voertuigherroepings in 2022 aangemeld, wat ongeveer 3,7 miljoen voertuie raak, toon NHTSA-data.

Leave a Reply

error: Content is protected !!