Skip to main content

Novak Djokovic wag vir “positiewe nuus” oor of hy toegelaat sal word om volgende jaar by die Australiese Ope te speel, maar sê hy is nie spyt oor sy standpunt dat hy nie teen Covid-19 ingeënt is nie, alhoewel hy twee Grand Slams hierdie seisoen daaroor misgeloop het.

Die 35-jarige is die kans geweier om sy Australiese Ope-titel in Januarie te verdedig nadat hy deur die Australiese regering tydens ‘n entstof-geveg gedeporteer is.

Djokovic kon aan die Franse Ope en Wimbledon deelneem – hy het laasgenoemde toernooi gewen – maar was weer langs die kantlyn van die Amerikaanse Ope weens Amerikaanse toegangsreëls vir buitelanders wat nie ingeënt is nie.

Australië het sy toegangsreëls vir alle reisigers in Julie verslap, maar wette bepaal gewoonlik dat enigiemand wat gedeporteer word nie vir drie jaar ‘n visum toegestaan ​​kan word nie, tensy daar buitengewone omstandighede is.

Leave a Reply