Skip to main content

Argentinië se vise-president Cristina Kirchner is deur ‘n gewapende persoon naby haar huis in Buenos Aires gedreig.

Die man het ‘n vuurwapen in haar gesig gedruk voordat sy na veiligheid weggeneem is. Geen skote is afgevuur nie en sy is nie beseer nie.

Die oënskynlike aanslag op Kirchner se lewe is Donderdagaand deur plaaslike nuusspanne op film vasgelê toe sy haar pad deur ‘n bedrywige skare naby haar woning probeer vind het. Die skare het bymekaargekom om steun te toon te midde van ‘n voortdurende korrupsieverhoor.

‘n Hand met ‘n pistool daarin word op die video gesien, waar dit in Kirchner se gesig gedruk word. Daar kan ook gesien word hoe sy vinnig uit die pad van die wapen buk nadat ‘n harde klik-geluid gehoor is.

Sommige berigte dui aan dat die wapen glo gestol het, maar dit is onduidelik uit die beeldmateriaal of die persoon werklik die sneller getrek het.

Leave a Reply

error: Content is protected !!