Skip to main content

Die nuwe rondte aansoeke vir die R350-toelaag vir maatskaplike noodverligting (SRD) het pas geopen. Die aansoek-toepassing sluit nou ‘n opsie in waar begunstigdes hul toelae by enige Pick n Pay-, Boxer, Shoprite-, Checkers- of USave-handelaar kan ontvang.

Die SA Poskantoor raai begunstigdes sterk aan om hierdie opsie in te sluit, want poskantoortakke sal nie meer SRD-toelaes uitbetaal nie.

As jy reeds weer vir jou SRD-toelaag aansoek gedoen het, kan jy steeds die opsie kies om jou toelae by enige Pick n Pay, Boxer, Shoprite, Checkers of USave af te haal. Meld aan by srd.sassa.gov.za en reageer op die sekuriteit-SMS wat jy op jou foon sal ontvang. Jy kan dan handelaars by jou aansoek insluit en die opgedateerde aansoek indien.

Begunstigdes moet hul eie selnommer hê om hul toelae by supermarkte te onttrek.

SASSA-begunstigdes wat ouderdoms-, ongeskiktheids- of kindertoelaes ontvang, kan steeds hul toelaes by enige poskantoor-tak afhaal.

Leave a Reply