Skip to main content

Die voormalige demokratiese verteenwoordiger, Tulsi Gabbard, het beweer dat voormalige president Barack Obama agter die Withuis se nuwe Disinformasiebestuursraad is, wat daarop dui dat die huidige opperbevelvoerder, Biden, bloot ‘n boegbeeld vir die projek is.

“Biden is net ‘n frontman,” het Gabbard Sondag in ‘n twiet gesê, en beeldmateriaal gedeel van ‘n toespraak op 21 April deur voormalige president Obama gesentreer op “disinformasie en uitdagings vir demokrasie in die digitale ryk.”

“Obama, 21 April: ‘sensore op sosiale media gaan nie ver genoeg nie, so die regering moet intree om die werk te doen’.

“Ses dae later rol Binnelandse Veiligheid die ‘Ministerie van Waarheid’ (ook bekend as Disinformasiebestuursraad) uit,” het Gabbard gesê, en later ’n beroep op Demokrate gedoen om die “propagandaraad” teë te staan.

Leave a Reply

error: Content is protected !!