Skip to main content

Jack Dorsey het lof en aanmoediging vir Elon Musk aangebied nadat die Tesla-uitvoerende hoof Twitter in ‘n $44 miljard-transaksie gekoop het, en gesê hy vertrou die maatskappy in Musk se hande en dat hy dit van Wall Street sal ‘terugneem’.

Dorsey het gisteraand sy siening oor die aankoop in ‘n lang Twitter-boodskap uiteengesit en gesê dat hoewel die platform ideaal nie deur ‘n enkele persoon besit behoort te word nie, dit nietemin ‘n maatskappy is en Musk “is die unieke oplossing wat ek vertrou” om dit aan die gang te hou .

“Elon se doelwit om ‘n platform te skep wat ‘maksimaal vertrou en breedweg inklusief’ is, is die regte een. Dit is ook [Twitter HUB Parag Agrawal] se doelwit, en hoekom ek hom gekies het,” het hy geskryf en bygevoeg: “Dankie albei dat julle die maatskappy uit ‘n onmoontlike situasie gekry het. Dit is die regte pad … ek glo dit met my hele hart.”

Leave a Reply