Skip to main content

Elon Musk, die uitvoerende hoof van Tesla, het geskerts dat hy die Coca-Cola Company sou opkoop ná sy hoëprofiel-aankoop van Twitter, en belowe om ‘n berugte – en nou hoogs onwettige – bestanddeel terug te bring wat eens in die drankie was.

Musk, wat bekend is vir sy sosiale media-manewales en ‘trollerige’ plasings, het Woensdagaand laat op Twitter gegaan om ‘planne aan te kondig’ om die multi-miljard dollar drankkorporasie te koop.

“Volgende koop ek Coca-Cola om die kokaïen terug te sit,” het hy gesê, terwyl hy op ‘n toenemend gewilde meme gesinspeel het wat aangehits is deur sy $44 miljard-aankoop van Twitter vroeër hierdie week.

Terwyl die koeldrank sedertdien een van die mees wêreldwye erkende Amerikaanse kulturele uitvoere geword het, het die oorspronklike formule ‘n paar twyfelagtige bestanddele bevat, veral kokaïen. Volgens Scientific American bevat die koeldrank steeds die uittreksel van kokablare – waaruit die onwettige wit poeier gemaak is – maar eers nadat hulle “ontkokaïne” is.

Dit is onduidelik presies wanneer die Coca-Cola-maatskappy die dwelm uit sy produkte verwyder het, hoewel dit waarskynlik iewers was nadat die firma in die laat 1880’s van die drankie se uitvinder, John Pemberton (self ‘n lewenslange morfiengebruiker) gekoop is.

Leave a Reply

error: Content is protected !!