Skip to main content

Tasneem Moosa, die eienaar van Hello Darlings, die reisagentskap wat oorsese vakansies vir Suid-Afrikaners gereël het en toe daarvan beskuldig is dat sy miljoene rande gesteel het, het gesê sy “probeer net om Suid-Afrikaners lekker vakansies te gee”.

Duisende mense was desperaat op soek na Moosa – wat kriminele aanklagte in die gesig staar omdat sy na bewering mense bedrieg het wat haar betaal het vir reise na die Maldive en Dubai. Moosa, wat sedertdien die “Vakansie-swendelaar” genoem is, sê sy het nie “uit die land gevlug” soos berig is nie. Sy woon al die afgelope drie jaar oorsee.

Volgens haar gaan sy kenners se raad volg en die maatskappy laat likwideer. “Hello Darlings was nie ‘n bedrogspul nie, maar ‘n swak bestuurde onderneming wat sy handelsverliese vererger het”.

 

Leave a Reply

error: Content is protected !!