Skip to main content

Enoch Godongwana, die minister van finansies, het voor sy eerste begrotingstoespraak gesê dat die nasionale tesourie beoog om maatskappye en individue wat by die staatskaping-ondersoek geïmpliseer is, te vervolg, en dat dit nie met enigiets minder as tronkstraf tevrede sal wees nie.

Godongwana het gistermiddag sy eerste begrotingsrede by ‘n gesamentlike sitting van die Parlement ter tafel gelê. Sedert die vrystelling van die Zondo verslag het eise ontstaan dat maatskappye wat by die verslag geïmpliseer is, op die swartlys van staatstenders geplaas word en individue om vervolg te word.

Godongwana het tydens sy toespraak gesê die regering sal die onlangse uitspraak van die Konstitusionele Hof oor die voorkeur-aankoopregulasies, sowel as die eerste verslag van die Staatskapingskommissie wat misbruike in staatsaankope beklemtoon, in ag neem.

Leave a Reply

error: Content is protected !!