Skip to main content

Drie mense wat geïmpliseer is in ‘n dwelm-beslaglegging van R254 miljoen is vandeesweek in hegtenis geneem, byna vier jaar nadat die Valke ‘n reusagtige geheime dwelmvervaardigingslaboratorium ontdek het, vermom soos ‘n plaas, in Harding aan die KwaZulu-Natalse suidkus.

Haseena Heslop (75), die eienaar van ‘n plaas in Harding bekend as “Little Farm”, is Maandag deur lede van die Valke se georganiseerde misdaadeenheid in Port Shepstone gearresteer.

Heslop se arrestasie is gevolg deur die arrestasie van Fazel Sallie (59) en Chalden Royston, wat hulself Dinsdag aan die owerhede oorgegee het.

Kapt Simphiwe Mhlongo, die provinsiale Valke-woordvoerder, het gesê die drie het in Julie 2018 afsonderlik in die Harding-landdroshof verskyn vir die vervaardiging en verskaffing van dwelms by Little Farm. Hulle is almal op borgtog van R30 000 vrygelaat.

Leave a Reply

error: Content is protected !!