Skip to main content

‘n Gewapende rooftog wat voor-verlede week plaasgevind het in Acornhoek, het weereens bewys hoe desperaat die inwoners van die Acornhoek omgewing is om misdaad te bekamp.

Die rowers het, nadat hulle van die toneel gevlug het, ‘n voertuig gekaap en die eienaar van die voertuig noodlottig gewond. Die gemeenskap en SAPD het egter saamgestaan en die verdagtes is aangekeer.

Ten spyte van die feit dat Hoedspruit “Farmwatch” ‘n baie streng beleid het om nie video’s van geweld op sosiale media te plaas nie, het hulle egter hul eie reël verbreek en video’s op die Hoedspruit Town Facebook-blad geplaas van ‘n gemeenskap wat feesvier nadat gevaarlike misdadigers in Acornhoek aangekeer is.

Die gemeenskappe het saamgestaan ​​om mekaar en die polisie te ondersteun in die bekamping van misdaad.

’n Suksesvolle arrestasie van die beweerde misdadigers is deur die polisie en die gemeenskap in Hluvukani gemaak. Die inwoners van Acornhoek en The Oaks is dankbaar dat nog misdadigers van die straat verwyder is.

Die verdagtes is gearresteer vir gewapende roof, kaping van ‘n motorvoertuig en moord.

Leave a Reply