Skip to main content

Twee voormalige staatsveiligheidsagentskappe het R108 miljoen by die Staatsveiligheidsagentskap gesteel deur verskeie verdagte eiendom- en sekuriteitstoerustingtransaksies uit te voer.

News24 het onthul dat ene mnr Grant, ‘n voormalige spioen, ‘n string eiendomme gekoop het nadat die agentskap R50 miljoen aan sy maatskappy, Cherry, oorgedra het. Grant en Cherry het geen diens aan die spioenasie-agentskap gelewer nie.

Nog ‘n voormalige ‘spook’, ‘Mr Jail’, het R58 miljoen in sy sak gesteek nadat die agentskap, voorheen bekend as die National Intelligence Agency (NIA), sy maatskappy Pybus gekontrakteer het om sekuriteit in ‘veilige huise’ te installeer. Jail het nie die werk self gedoen nie, hy het dit aan ander maatskappye gesubkontrakteer.

Leave a Reply

error: Content is protected !!