Skip to main content

Die bekende Amerikaanse akteur en vervaardiger Tom Cruise gaan ‘n deel van sy komende Mission Impossible 8 in Kampersrus, Hoedspruit, verfilm.

Die inligting oor die aankoms van die vliegtuie wat deur Tom tydens die verfilming van Mission Impossible 8 gebruik gaan word, is Dinsdag deur inwoners in Hoedspruit op Twitter versprei, nadat die vliegtuie opgemerk is waar die verfilming gaan plaasvind.

Cruise keer terug in sy agtste verskyning as die reeks se hoofkarakter, Ethan Hunt, wat hy vir meer as 27 jaar sal vertolk teen die tyd dat die film vrygestel word. Dit sal sy laaste verskyning in die reeks wees.

Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Hayley Atwell, Shea Whigham en Pom Klementieff keer almal terug in hul rolle van vorige rolprente in die reeks. Esai Morales keer terug van die sewende rolprent as die skurk.

Paramount Pictures beplan om die film op 28 Junie 2024 vry te stel nadat die oorspronklike vrystelling vertraag is weens die COVID-19-pandemie.

2 Comments

Leave a Reply

error: Content is protected !!