Skip to main content

‘n Pruttende verdeeldheid in die ANC, meningsverskille tussen ministers, en “baie duidelike” uiteenlopende interpretasies van die Julie 2021-onrus het gelei tot ‘n gefragmenteerde reaksie op die geweld waarin meer as 300 mense dood is.

Dit is maar net ‘n paar van die verdoemende bevindings in die verslag van ‘n paneel kundiges wat aangestel is om die redes agter die Julie 2021-onrus wat Gauteng en KwaZulu-Natal geruk het, te ondersoek.

“Miskien die belangrikste insette wat gemaak is, wat ons verskeie kere gehoor het, was dat wat blykbaar faksiegevegte in die ANC is ‘n ernstige bron van onstabiliteit in die land geword het. Dit is ‘n saak van groot kommer en die redes hiervoor moet vroeër eerder as later geïdentifiseer word,” lui die verslag volgens News24.

Leave a Reply

error: Content is protected !!