Skip to main content

Die Wes-Kaapse polisie het ‘n ondersoek geopen na bewerings van seksuele aanranding wat teen Albert Fritz, die geskorste LUR vir gemeenskapsveiligheid, gemaak is terwyl hulle wag vir “pertinente” dokumentasie voordat ‘n saak geregistreer word.

Dit is onthul deur brigadier Novela Potelwa, die woordvoerder van die Wes-Kaapse polisiekommissaris Thembisile Patekile.

“Die kantoor van die provinsiale kommissaris erken ontvangs van korrespondensie van die ANC in die Wes-Kaap. Die betrokke brief vorm deel van ‘n reeks verbintenisse deur verskeie partye met betrekking tot die aangeleentheid wat geopper is. Op hierdie stadium moet kennis geneem word dat ‘n ondersoek deur die SAPD geopen is terwyl daar gewag word op sleutel-pertinente dokumentasie voordat ‘n saak geregistreer word,” het Potelwa gesê.

Leave a Reply