Skip to main content

Brendan Mark Pillay (37) wat hom in 2015 as belastingkonsultant voorgedoen het, word gesoek in verband met diefstal en bedrog.

Die klaer het Pillay in 2015 in diens geneem as ‘n rekenmeester wat ook verantwoordelik sou wees vir belastingaangeleenthede vir sy entiteit. Tydens Pillay se diens het die eienaar van die onderneming ’n aanmaningsbrief van die Suid-Afrikaanse Inkomstediens (SAID) ontvang waarin hy sê dat hy R70 miljoen aan die ontvanger van inkomste skuld.

Pillay is toe toevertrou om die probleem met die SAID reg te stel, wat hy nooit gedoen het nie, maar in plaas daarvan verdwyn het. Die saak van bedrog is in September 2017 teen Pillay geregistreer. Dit is aan die Valke se Ernstige Kommersiële Misdaad-ondersoek opgedra, wat daartoe gelei het dat ‘n lasbrief vir inhegtenisneming vir Pillay in Augustus 2020 uitgereik is.

Die publiek word hiermee versoek om inligting oor Pillay se verblyfplek aan Kaptein Mark Mclean te verskaf by 079 526 5645. Enige inligting wat ontvang word, sal met die strengste vertroulikheid hanteer word.

Leave a Reply