Skip to main content

Die Adjunk Provinsiale Kommissaris van die Suid-Afrikaanse Polisiediens in Limpopo verantwoordelik vir Korporatiewe Dienste, generaal-majoor Christine Morakaladi, het die nuut aangestelde Vhembe-distrikskommissaris, generaal-majoor Eddie Van Der Walt en die nuwe Thohoyandou-stasiebevelvoerder, brigadier Leshoaneng Isaac Mantjane, aan ander SAPD lede voorgestel.

Die geleentheid was eergister bygewoon deur stasiebevelvoerders, seksiebevelvoerders en verskeie eenheidsbevelvoerders binne die SAPD se Vhembe Distrik.

Generaal-majoor Morakaladi het die doel van die geleentheid uiteengesit en die twee Senior Beamptes verder aangemoedig om vir die lede te sorg omdat dit hulle is wat hulle bevorder het weens hul pogings, toewyding en ondersteuning.

Die lede is ook aangemoedig om die duo te ondersteun om suksesvol te wees in die bekamping van misdaad.

Generaal-majoor Van Der Walt het in reaksie hierop sy aanstelling toegeskryf aan die ondersteuning en toewyding wat deur die kollegas getoon is. Hy het ook belowe om hard te werk en goeie leierskap aan die stasies en eenhede onder sy bevelskip te verskaf.

Laastens het brigadier Mantjane ook dankbaarheid getoon vir sy aanstelling en die hartlike verwelkoming deur die Vhembe Distrikspolisie. Hy het beloof om hulle te ondersteun in die bekamping van misdaad regoor die Distrik.

Leave a Reply