Skip to main content

Die SAPD Water Wing in die Vrystaat het ‘n besige week gehad met mense wat by verskillende dorpe in die provinsie verdrink het.

Rosendal: Twee kinders van 13 en 17 jaar oud en twee volwassenes het verdrink toe die bestuurder probeer het om deur ‘n oorstroomde pad te ry. Daar is berig dat vier mense verdrink het, maar die SAPD Water Wing kon net daarin slaag om die liggame van een kind (17) te vind. Die twee mans en die 13-jarige word steeds vermis.

Oranjeville: Die oorledene het saam met sy vrou en familie drank gedrink waarna hy verdwyn het. Sy vrou het hom gaan soek en hom in die middel van die rivier gesien. Die vrou het sy broers en familielede na die rivier ontbied. Die oorledene het vir die familie gewaai en toe onder die water verdwyn. SAPD se Water Wing is na die toneel ontbied en sy liggaam is gevind.

Botshabelo: By ‘n rivier naby Ikemeleng Cattle Post is die polisie ontbied nadat die lyk van ‘n 34-jarige man ontdek is. Hy was as vermis aangemeld op 23 Desember.

Senekal: De Putrivier. ‘n 41-jarige het op 21 Desember verdrink nadat hy probeer het om die oorvloeiende rivier oor te steek. Sy liggaam is op 25 Desember deur die SAPD se Water Wing gevind.

Bothaville: ’n 21-jarige priester het sy kerklede na die rivier naby Kroonstad geneem om gedoop te word. Terwyl hulle in die proses van ‘n doop was, het die priester en ‘n 41-jarige vrou in die water verdwyn. Hul liggame is kilometers van die toneel deur duikers gevind.

Leave a Reply

error: Content is protected !!