Skip to main content

Die Nasionale Ekonomiese Ontwikkelings- en Arbeidsraad (Nedlac) het sy steun gevoeg by die eis dat openbare byeenkomste beperk word tot ingeënte persone en besighede wat slegs ingeënte werknemers moet toelaat om toegang tot hul werkplek te kry.

Lisa Seftel, uitvoerende direkteur van Nedlac, het dit Dinsdagoggend by die raad se ses-en-twintigste jaarlikse nasionale beraad aangekondig. Haar rede is dat die land in ‘n vierde golf van die Covid-19-pandemie gedompel is met gevalle wat toeneem weens die nuwe Omicron-variant.

Terwyl president Cyril Ramaphosa inperkingsvlak 1 gehandhaaf het tydens sy laaste opdatering aan die land, het die regering die moontlikheid en modaliteite rondom inentingsmandate oorweeg, terwyl Suid-Afrikaners ook verwag dat inperkingsbeperkings verskerp sal word.

Leave a Reply

error: Content is protected !!