Skip to main content

Die staking by die suiwelmaatskappy Clover duur voort met geen einde in sig nie en dit lyk waarskynlik dat dit sal eskaleer te midde van waarskuwings om al sy fabrieke te beset as dit vir ‘n derde week voortgaan.

’n Groot groep private veiligheidswagte is verlede Donderdag by die ingang van die suiwelreus Clover se hoofkantoor in Constantia Kloof, Roodepoort, ontplooi. Die gewapende wagte, geklee in oproertoerusting, was op strategiese plekke geplaas om enige betogende werknemers wat onlangs afgelê is, te keer om die perseel te betree. Twee swart pantservoertuie was naby mekaar geparkeer, een by die ingang en die ander ‘n meter verder wat oor die perseel uitkyk.

Die staking by die suiwelmaatskappy duur voort met geen einde in sig nie en dit lyk waarskynlik dat dit sal eskaleer.

 

 

Leave a Reply

error: Content is protected !!