Skip to main content

Die spioenbaas van die Zuma-administrasie, Arthur Fraser, het gedurende die ondersoek na staatskaping belowe hy sal “geheime wat verwant is aan presidente en regters” blootlê – maar hy het nog nie ‘n enkele beëdigde verklaring na daardie woorde gemaak nie.

Dit was een van die deurslaggewende redes waarom die ondersoekvoorsitter, waarnemende hoofregter Raymond Zondo, Fraser se aansoek Woensdag om getuies te kruisondervra wat hom betrek het by die beweerde misbruik van staatsintelligensie vir politieke doeleindes, van die hand gewys het.

Zondo se uitspraak, wat een van die langstes blyk te wees wat hy tydens sy meer as drie jaar lange ampstermyn gelewer het, gee noukeurige besonderhede oor die ondersoek se pogings om Fraser se bewyse te staaf.

 

Leave a Reply

error: Content is protected !!