Skip to main content

Brigadier Motlafela Mojapelo, die polisiewoordvoerder in Limpopo, het Donderdag aan News24 gesê dat die gesin steeds geen eise van ‘n losprys ontvang het nadat die vier Moti-broers Woensdag uit ‘n motor wat hulle skool toe vervoer het, ontvoer is nie. Hulle is Zia (15), Alaan (13), Zayyad (11) en Zidan (ses).

Volgens die polisie was hulle op pad skool toe toe ‘n groep gewapende mans die seuns met geweld uit die BMW verwyder het waarin hulle gery het en hul bestuurder agtergelaat het.

Volgens die Laudium Sun is die motor waarin hulle gery het deur twee ander langs die Tzaneen-verbypad afgesny voordat sewe mans met die seuns weg is.

‘n Twiet deur Laudium Sun lui as volg: ‘Ek vra ‘n spesiale dua vir my vriende Nazim & Shakira Moti, van Polokwane, wie se 4 kinders op pad na ‘n privaatskool, Curro Heuwelkruin, in Polokwane, ontvoer is. (Kleinkinders van wyle Siki Khamisa). UR️ Dringend⚠️

Kontak 063 171 0964 indien gesien of enige inligting.’’

Leave a Reply

error: Content is protected !!