Skip to main content

Hier is ons weeklikse keur van diere vir aanneming in Gauteng. Hou egter in gedagte dat daar reddingsinstansies regoor Suid-Afrika is wat desperaat is om nuwe huise vir wees-troeteldiere te vind. As jy nie ‘n plekkie vir ‘n aanneem-dier het nie, sal elkeen van hulle ‘n donasie van geld, kos of ander benodighede hoog op prys stel.

By Woodrock Animal Rescue is Nona. Wat ‘n liefling is hierdie meisie nie. Sy het tyd geneem om aan te pas by die skuiling, maar sy is lief vir ‘n knuffel en sal gelukkig op jou skoot sit terwyl jy werk of TV kyk. Sy is ‘n klein dogtertjie met ‘n groot hart.

WhatsApp Jolien by 061 230 0844 of stuur ‘n e -pos na cattery@woodrockanimalrescue.co.za om haar aan te neem.

Neem aan en verander ‘n lewe by SPCA Roodepoort Krugersdorp

Boksburg SPCA het vir Sadie. Sy is ‘n lieflike hond met ‘n vrolike persoonlikheid. Kontak hulle vandag om haar deel van jou familie te maak!

 

 

Leave a Reply

error: Content is protected !!