Skip to main content

Vandag verhoog die bewustheid van die behoefte aan toeganklike toerisme oor die hele aarde.

Wêreld Toerismedag is die resultaat van die werk wat deur die VN se gespesialiseerde agentskap – die World Tourism Organization (WTO) verrig is. As jy ooit al deur ‘n bekoorlike, perfek bewaarde Europese dorp of stad gestap het, het jy die WTO waarskynlik aan die werk gesien. Die bevordering van die plaaslike ekonomie en die versekering van volhoubare toerisme is slegs enkele voordele van die WTO.

Belangriker nog, op die Wêreld Toerisme Dag, sorg die WTO dat reis toeganklik is vir almal, insluitend gestremdes en mense met ‘n lae inkomste. Of jy nou met ‘n kierie loop of in ‘n stoel rol; die wêreld is oop vir sake vir jou en jou vriende. So, reis!

Leave a Reply

error: Content is protected !!