Skip to main content

Vroeër hierdie maand het Oryx Desert Salt ‘n tweede skeepsvraghouer sout na die Verenigde State gestuur. Dit is tans besig om ‘n derde besending te pak.
As dit – en die ikoniese Amerikaanse kleinhandelketting Whole Foods – korrek is, sal daar baie meer sulke versendings wees. Die maatskappy het verwag dat hy net soveel sout in Amerika gaan verkoop as in Suid-Afrika, het hy aanvanklik aan Business Insider South Africa gesê.
Oryx sal in Oktober amptelik op rakke in Whole Foods regoor die VSA verskyn, ‘n totaal van 515 winkels. Die ketting het in 1984 vanuit sy Texas-basis begin uitbrei, en is in 2017 deur Amazon gekoop. Sedertdien het dit vinnig gegroei.
Met die sterk fokus van die ketting op organiese produkte en volhoubaarheidsgraderings, behoort Whole Foods se kliënte ‘n natuurlike gehoor vir Oryx te wees, wat beskryf hoe sy sout ‘op ‘n volhoubare manier uit ‘n afgeleë en ongerepte gebied van die uitgestrekte Kalahari-woestyn’ geoes word’ en ‘bevat die essensiële, natuurlike minerale en spoorelemente uit ou ondergrondse gesteentes in die regte balans, sodat jou liggaam dit kan absorbeer en gebruik vir optimale funksionering, lewenskrag en gesondheid.”
Die stigter en uitvoerende hoof, Samantha Skyring, sê die inspirasie vir die handelsmerk kom uit persoonlike ontmoetings met die gemsbok waarna dit vernoem is terwyl sy in 2000 deur die Namib-woestyn gestap het.
In afwagting dat dit by Whole Foods aanvaar word, sê Oryx dat dit agt mense in diens geneem het om produkte in ‘n nuwe pakkamer te pak nadat hulle pakhuise geskuif het.
Die onderneming het ‘n mate van internasionale blootstelling, met verkope in Duitsland en die Verenigde Koninkryk, sowel as in Qatar en Taiwan. Maar die belangrikste afsetpunte is Pick ‘n Pay en sommige Woolworths- en Spar-winkels in Suid -Afrika.

Leave a Reply

error: Content is protected !!