Skip to main content

Ek is ‘n Siberiese husky:
Ek het die groot ruimtes van Noord Rusland leer ken, waar ek teen ‘n indrukwekkende spoed ‘n slee kon trek. Vandag het ek net die mure van die tuin op my horison, en my enigste beroep is die gate wat ek in die grond grawe.
Ek is ‘n Border Collie:
Ek het vir agt ure per dag gewerk, en ek is ‘n kunstenaar in kuddebeheer. Vandag kry ek raas omdat ek probeer om fietse, motors, groepe kinders te beheer en natuurlik alles wat beweeg te jaag.
Die lys van honderasse gaan aan en aan!
Ek is ‘n 19de eeuse hond:
Ek is aantreklik, ek is hardwerkend, uiters gehoorsaam.
Om agt uur per dag alleen op die patio deur te bring, om my beste vriend vir ‘n klein rukkie in die aand te sien en al my speelgoed gaan haal net om vir ‘n paar minute te speel en aandag te kry, voor die deur agter my toegemaak word.
Ek druk my frustrasie uit, deur die hele dag te blaf, van jou tuin ‘n mynveld te maak, ek verkeer in werklikheid in volle depressie, want ek hou van maatjies om my, baie liefde en aandag.
Ek is ‘n 19de eeuse hond, ja. Maar diep binne in my genetika is ek die een wat geveg het, die een wat gejag het, die een wat ‘n slee getrek het, die een wat ‘n kudde gelei het.
Om ‘n hondjie aan te neem verg baie navorsing, en ter selfde tyd moet jy jouself afvra of jy die tyd sal kan afstaan om aan al jou viervoetige vriend se behoeftes te voorsien.

One Comment

Leave a Reply

error: Content is protected !!