Skip to main content

Nomia Rosemary Ndlovu word daarvan beskuldig dat sy huurmoordenaars aangestel het om vyf van haar familielede en haar kêrel te vermoor deur hulle te vergiftig en hul huise aan die brand te steek.
Meer beeldmateriaal is onthul waar ‘n voormalige Thembisa-polisiebeampte na bewering vir ‘n huurmoordenaar en ‘n polisiebeampte gesê het hoe om haar suster en haar suster se vyf jong kinders dood te maak.
Ndlovu sê die inkriminerende videomateriaal was net ‘voorgee’. Dit was nie waar nie.
Sy het Dinsdag voor die hooggeregshof in Palm Ridge, waar sy tereg staan op ses klagtes van moord, getuig en gesê dat sy afgerig is en presies gesê het wat om te sê deur Njabulo Kunene – die man wat aan die polisie gesê het Ndlovu het hom gehuur om die moord op haar suster, Joyce en haar vyf kinders, uit te voer. Die jongste van die kinders was toe net vyf maande oud.
Daar word beweer dat sy R1,5 miljoen gekry het uit begrafnispolisse en lewensversekeringspolisse wat sy op haar slagoffers se name uitgeneem het.
Sy het onskuldig gepleit.

Leave a Reply

error: Content is protected !!