Skip to main content

Amptenare in die Los Angeles Unified School District sal vereis dat alle studente ouer as 12 jaar teen Januarie volledig ingeënt word om enige van hul skole by te woon, wat dit die eerste groot skooldistrik in die land maak wat so ‘n mandaat uitreik.
Die besluit is Donderdag geneem deur die land se onderwysraad, ‘n stap wat gemaak is toe skole regoor die land in ideologiese slagvelde verander het.
“Die wetenskap is duidelik, inentings is ‘n noodsaaklike deel van die beskerming teen Covid-19,” het die tussentydse superintendent van LAUSD, Megan K. Reilly, in ‘n verklaring gesê. “Die Covid-19-entstowwe is veilig, effektief en die vereiste dat geskikte studente ingeënt word, is die sterkste manier om ons skoolgemeenskap te beskerm.”
Die nuwe inentingsvereiste kom omdat die land se tweede grootste skooldistrik ‘n onlangse toename in Covid-19-gevalle aanspreek deur die Delta-variant van die virus, wat kinders toenemend beïnvloed.
Tans kan kinders onder die ouderdom van 12 nie die entstof ontvang nie.

Leave a Reply

error: Content is protected !!