Skip to main content

Epilepsy Awareness SA is ‘n nie-winsgewende organisasie wat gemeenskappe oor epilepsie opvoed.

Epilepsy Awareness SA is gevestig in Johannesburg en bestaan ​​uit vrywilligers wat hul tyd bestee om hul gemeenskappe sowel as die res van Suid -Afrika op te voed.

Epilepsy Awareness SA is in 2015 gestig deur Linda Dias Menezes en Maximillian van Heerden. Max verhoog bewustheid vir epilepsie sedert hy nege jaar oud was. Hy is passievol oor die opvoeding van sy gemeenskap oor epilepsie en vrywilligers by organisasies, waaronder Reea Foundation en Bathabeleng Kinderhuis.

Dias Menezes het epilepsie bewus gemaak vir twee jaar voordat sy Epilepsy Awareness SA begin het. Sy is op 12 jaar oud met epilepsie gediagnoseer en het ‘n sterk begeerte om almal wat sy teëkom, op te voed oor epilepsie en noodhulpbehandeling tydens epileptiese aanvalle.

In die toekoms hoop Epilepsy Awareness Suid -Afrika om mense met gestremdhede te kan help om aansoek te doen om toelaes, vir medikasie te betaal vir diegene wat dit nie kan bekostig nie en ‘n kinderhuis vir kinders met epilepsie kan oopmaak.

Vir meer inligting, stuur ‘n e -pos na epilepsyawarenesssa@gmail.com of besoek die webwerf http://epilepsyawarenesssa.wixsite.com/supportgroups

Leave a Reply

error: Content is protected !!