Skip to main content

Die flambojante sakeman Hamilton Ndlovu het na bewering ‘n netwerk van vooraanstaande ondernemings gebruik het om sy uitspattige leefstyl te finansier uit miljoene rande wat van die National Health Laboratory Service (NHLS) afgetap is.

Hy het na bewering ‘n netwerk van 9 frontondernemings gebruik om kontrakte te teken tydens die Covid-19-pandemie om sy uitspattige leefstyl te finansier.

Die Valke het ‘n sterk waarskuwing gestuur aan die oorblywende verdagtes wat verband hou met omstrede tenders by die National Health Laboratories Services, en het belowe om te verseker dat hulle almal in hegtenis neem.

Felicia Sekete (32) en Michael Sass, finansiële hoof van die NHLS, verskyn Maandag in die hof in verband met die omstrede PPE-tender van R14,4 miljoen. Die paartjie is borgtog van R20 000 toegestaan, maar hulle was gelukkig om borgtog te kry.

Ndlovu het homself blootgestel toe hy nuut aangekoopte motors ter waarde van R11 miljoen op sosiale media geplaas het. Die voertuie het ‘n Lamborghini Urus ingesluit.

Leave a Reply

error: Content is protected !!