Skip to main content

‘n Egpaar, hul babadogter en hul hond wat as vermis aangemeld is nadat hulle op ‘n staptog gegaan het, is dood gevind in die afgeleë berge in die middel van Kalifornië.

Die gesin, wat verlede jaar tydens die pandemie na Sentraal-Kalifornië verhuis het, het Sondag gaan stap. Teen Maandag is ‘n verslag oor vermiste persone ingedien. Gerrish het die dag nie by die werk opgedaag nie, en ‘n oppasser wat na Miju sou omsien, het gesê dat niemand deur toe gekom het toe sy die klokkie gelui het nie.

Die lyke van John Gerrish, Ellen Chung, hul dogter, Miju, en die gesinshond is Dinsdag gevind in ‘n gebied met die naam Devil’s Gulch. Die balju het gesê amptenare beskou die toneel as ‘n ondersoek en vra ‘n lykskouing omdat hulle nie weet wat die gesin se dood veroorsaak het nie.

“Dit kan ‘n koolstofmonoksied-situasie wees. Dit is een van die redes waarom ons dit as ‘n ondersoek-situasie beskou,” het Kristie Mitchell, ‘n woordvoerder van die gereg, aan die Los Angeles Times gesê.

Daar was geen tekens van trauma of wonde aan die lyke nie. “Ons sluit op hierdie stadium wel niks uit nie,” het sy gesê.

Die polisie en die departement van justisie in Kalifornië is besig met die ondersoek.

Leave a Reply

error: Content is protected !!