Skip to main content

Hier is ons weeklikse keur van diere vir aanneming in Gauteng. Hou egter in gedagte dat daar reddingsinstansies regoor Suid-Afrika is wat desperaat is om nuwe huise vir wees-troeteldiere te vind. As jy nie ‘n plekkie vir ‘n aanneem-dier het nie, sal elkeen van hulle ‘n donasie van geld, kos of ander benodighede hoog op prys stel.

Beskikbaar by Wollies Animal Shelter is Jeff, ‘n vyfjarige Labrador-kruising. Sy gesin het na Kaapstad verhuis en wou hom nie saamneem nie. Maar hy mis sy eie gesin met mensekinders en ‘n warm bed om in te slaap. Hy hou regtig nie van katte nie!

By SPCA Roodepoort Krugersdorp is hierdie baba van ses maande wat ‘n nuwe mensma of -pa wil hê. Hy is die mees liefdevolle, speelse seuntjie en hy wil graag ‘n goeie huis hê want hy hou nie daarvan om hier te bly nie. Hy het sy eie veilige ruimte nodig. Kontak 011-672-0448 om hom aan te neem.

Thandi, by Woodrock Animal Rescue, is uit haar lewe ontwortel toe haar eienaar oorlede is. Thandi is ongelooflik senuweeagtig en benodig ‘n gesin wat bereid is om saam met haar te werk om haar selfvertroue te laat groei. Thandi kom goed oor die weg met ander honde en sal goed doen in ‘n huis met ander honde. e -pos adoptions@woodrockanimalrescue.co.za of WhatsApp 0829253133.

Leave a Reply