Skip to main content

‘n Militêre dokter op hoë vlak het aan die gevangenis- en vervolgingsowerhede gesê dat Jacob Zuma einde verlede jaar ‘n ‘traumatiese besering’ opgedoen het en nou ‘uitgebreide noodbehandeling’ en ses maande sorg nodig het om te herstel.

Brigadier-generaal dr. Mcebisi Zukile Mdutywa het aan die hoof van die Estcourt-korrektiewe dienstesentrum geskryf om haar in te lig dat Zuma op 28 November 2020 “aktief versorg en ondersteun is nadat hy ‘n traumatiese besering opgedoen het”.

Volgens Mdutywa is daar ‘n ‘aansienlike risiko’ op Zuma se lewe en dit sal 6 maande neem om hom te behandel

Die voormalige president is verlede week in die hospitaal opgeneem terwyl hy ‘n gevangenisstraf van 15 maande uitgedien het omdat hy ‘n konstitusionele hof se beslissing dat hy voor die staatskapingondersoek moet verskyn, uitgedaag het.

Leave a Reply

error: Content is protected !!