Skip to main content

Is jy ‘n hondeliefhebber? Dan moet jy hierdie films kyk!

Hotel for dogs

Twee weeskinders, die 16-jarige Andi en haar jonger broer, Bruce, word in ‘n pleeghuis geplaas wat nie troeteldiere toelaat nie, en besluit om Bruce se meganiese vaardighede te gebruik om ‘n verlate hotel ‘n tuiste vir hul hond, Friday te maak. Maar wanneer al die geblaf agterdog begin wek, moet die twee ‘n manier vind om te voorkom dat hul hotel ontdek word.

To be of service

Hierdie aangrypende en insiggewende dokumentêr wat die sterk band tussen oorlogsveterane en hul geliefde honde toon, wys die positiewe impak van honde op die lewens van veterane wat met PTSS sukkel.

Life is the doghouse

In hierdie hartroerende dokumentêr bedryf ‘n paartjie ‘n bruisende hondreddingsonderneming uit hul huis met die doel om die behoeftigste kleintjies ‘n veilige ruimte te gee om te floreer.

Puppy Star Christmas

In hierdie Kersfees-aflewering van die Pup Star-franchise, ontdek die pooches ‘n mededingende span se planne om Kersfees te verwoes en eindig op om ‘n reis na die Noordpool te neem om Kersfees te red.

Pets united

‘n Street-smart brak werk saam met die bedorwe Siamese kat, Belle en ‘n groep ander onwaarskynlike harige helde om hul stad te red van ‘n bose burgemeester en sy robotleër in hierdie geanimeerde film.

Al hierdie films kan op Netflix gekyk word. As jy een van hulle saam jou familie kyk, laat weet ons wat jy daarvan dink!

Leave a Reply

error: Content is protected !!